Personvern

Denne personvernerklæringen gjør rede for vår håndtering av personopplysninger som samles inn for å utøve våre tjenester overfor samarbeidspartnere, leverandører og andre vi jobber med. 

Behandlingsansvarlig i organisasjonen er daglig leder, om ikke oppgaver er delegert. Henvendelser for innsyn, retting eller sletting av personopplysninger kan gjøres til toyensportsklubb@gmail.com


Medlemsskapsinformasjon

I forbindelse med medlemskap i Tøyen Sportsklubb, innhenter vi navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse, samt medlemsskapsinformasjon av ulik art. Vi bruker kontaktinformasjon på disse for å kunne gi et tilstrekkelig informasjon knyttet til ditt medlemskap i klubben og oppdaterer denne informasjonen årlig til Norges Idrettsforbund gjennom KlubbAdmin.

Når man melder seg inn i klubben, samtykker man til at Tøyen bruker personopplysningene til dette.

Ved aktiv utmelding (dvs. skriftlig sendt oss), så slettes dine personopplysninger året etter. Ved passiv utmelding, dvs. ikke betalt kontingent på to år, slettes data etter to år. Dette vil gjøres hvert år i desember.

Epost

Du kan sende epost til oss, men husk at alle virksomheter er sårbare for datatyveri. Du bør derfor ikke sende sensitiv personinformasjon per epost. Om vi mottar en slik epost, behandler vi eposten i henhold til innhold og sletter den straks.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler for å kartlegge besøkende og deres bruk. Dette gjør vi for å tilpasse og gjøre nettstedet vårt mest mulig relevant for våre besøkende. Du kan selv forhindre at informasjonskapsler blir lagret på datamaskinen din ved å endre innstillinger i nettleseren.

Påmelding kurs og arrangementer

Via vår nettsider er det tidvis mulig å melde seg på kurs og konferanser. I tilknytning til dette, samler vi informasjon som navn og
kontaktopplysninger, i tillegg til allergier og behov for tilretteleggelse. Disse personopplysningene blir ikke brukt til andre formål enn å administrere arrangementet.

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot. Try our all-in-one platform for easy membership management