Nyheter

 • 08 Aug 2017 12:47 PM | Anonymous

  Klubben vår vokser stadig og vi starter høsten med å lyse ut verdens mest spennende stilling, nemlig jobben som daglig leder i Tøyen Sportsklubb! Med en medlemsmasse på 1250, har vi nå fokus på å bygge organisasjon. Til det trenger vi en dyktig og ikke minst engasjert person som har hjerte for Tøyen og barna som bor her og som liker å jobbe med varierte oppgaver - alt fra politiske prosesser til både talent- og byutvikling.

  Les mer om stillingen her

  Heia Tøyen!

 • 22 Mar 2017 11:26 PM | Anonymous


  Våren er her og vi ønsker at enda flere av dere trener utendørs! Flotte Marie Skjervold har laget et løpetilbud i Tøyenparken for oss rettet mot ungdom og voksne fra bydelen vår. Denne gangen er det for morgenfugler, da! Hun utfordrer dere til å bli med på tirsdager kl. 6:15-7:15 hvor dere vil trene intervall og styrke. Oppstart allerede tirsdag 28.mars!

  Du vil kunne gå rundt og være eplekjekk resten av dagen fordi du gjorde unna treningen allerede før de aller fleste andre har stått opp. 

  Meld dere inn og på, folkens. Det koster en hundrings som vanlig for kursrekke fram til sommeren. Er du allerede medlem - send oss en e-post så registrerer vi deg! Du vil da motta en faktura på e-post. 

  Les mer om dette tilbudet her >>

  NB! Tilbudene våre er dessverre kun åpne for de som bor i Bydel Gamle Oslo.

 • 08 Mar 2017 11:33 AM | Anonymous


  Også Zumba-tilbudet vårt er på flyttefot fra Tøyen skole. De har også fått tilgang til en av de flotte aktivitetssalene i Aktivitetshuset K1, nærmere bestemt "Munch" i 2.etasje. Dette gjør at vi kan vi åpne for enda flere deltakere som får trene med verdens tøffeste Magali på torsdager kl. 17:30-18:30. Vi starter allerede torsdag denne uken, så meld dere inn og på!

  For registrerte deltakere: Oppmøte presis 17:20 i foajeen til Aktivitetshuset K1 i Kolstadgata 1, for Magali er nødt til å låse dere inn og opp til 2.etasje. Dersom dere kommer for sent, vil det bli vanskelig å komme seg inn...

  Les mer om Zumba + core strength her 

  Medlemmer: 
  Om du allerede er medlem av Tøyen Sportsklubb, send en påmelding til toyensportsklubb@gmail.com. Om medlemsskapet ditt er utgått, kommer det 100,- i tillegg til kursrekken. Du vil motta e-postfaktura på dette. 

  Ikke medlemmer:
  Er du ikke medlem i TSK enda, meld dere inn her og velger "Zumba" som aktivitet. (Inkluderer medlemsskap + første aktivitet gratis)

  NB! Dette tilbudet gjelder også KUN for de som bor i Bydel Gamle Oslo! 

 • 07 Mar 2017 2:20 PM | Anonymous

  Zuleyha er oppvokst på Tøyen og kom på intervjuet og sa - dette har jeg så lyst til å være med på og når jeg er ferdig vil jeg ha jobben DIN! Yess! Dette liker vi og hun har vist seg som blid, engasjert, en som tar ansvar og vi gleder oss til å se hva hun kan bidra med framover. Nå har hun for tiden flyttet litt utenbys, men vi regner med å få se henne litt på Tøyen framover uansett. Bra dame! :)


  Skipper Zuleyha! 

   
  Fortell litt om deg selv: 
  Jeg heter Zuleyha er 25 år og er vokst opp på Tøyen. Jeg er interessert i svømming og glad i fotball. Til vanlig jobber jeg med ungdommer, er engasjert og brenner for at ungdommer skal bli hørt. At ungdommer skal få rom og lokaler til å være kreative og skapende mennesker. Jeg ønsker å bidra til at Tøyen kan va flere arbeidsplasser for ungdommer som bor der.    

  Hva tenker du om Tøyens fremtid?
  Tror at Tøyen kommer til å bli et ressursterk lokalmiljø     

  Hva tror du at Tøyenakademiet vil bety for Tøyen og TSK?
  At flere tar styring og tar initiativ til å ha aktiviteter og styrke lokalmiljøet på Tøyen. At flere tar ansvar for at alle som bor der kan ha like muligheter. At vi tar ansvar for at alt det nye vi får på Tøyen kan stå der lenge uten hærverk.   

  Hva har du personlig fått ut av å delta på Tøyenakademiet?

  Møtt mange herlige personligheter. Fått nye venner og mye positiv erfaring og kurs jeg kan ha med meg videre.      

  På hvilken måte ønsker å du å bidra videre på Tøyen og i Tøyen Sportsklubb?
  Bidra i administrasjonen eller med organisering av klubben, Jobb med neste kull av Tøyenakademiet     

  Tøyen er best og blir enda bedre med den største og kuleste flerbrukshallen i Oslo :)      Tøff på banan! Disse imponerte bak båten til FRIGO på tur til Husbergøya i sommer. Fikk seg et bad, da. :) 

  ---

  Takk, Mohamud - det har vært en fin opplevelse å bli kjent med deg også! Vi gleder oss til å se hva du vil bidra med videre! Heia heia! 

 • 07 Mar 2017 1:50 PM | Anonymous

  Mohamud har kanskje gått på Kampen skole, men liker å henge litt med oss Tøyenbeboere også. :)  Fortell litt om deg selv: 
  Jeg heter Mohamud Gulled, er en 21 åring gutt og bor på Ensjø. Jeg er en elev og går Kongshavn vgs. I min fritid liker jeg å spille fotball.     

  Hva tenker du om Tøyens fremtid?
  I fremtiden skal Tøyen være et fint sted å bo i.     

  Hva tror du at Tøyenakademiet vil bety for Tøyen og TSK?
  Tøyenakademiet betyr veldig mye for Tøyen og TSK. På Tøyenakademiet får man muligheten for å delta i samfunnet og møte andre personer.      

  Hva har du personlig fått ut av å delta på Tøyenakademiet?
  Jeg har fått mye ut av Tøyenakademiet - særlig når det gjelder erfaring. Jeg har også blitt kjent med mange hyggelige mennesker og har hatt en fin tid med dem. 

  På hvilken måte ønsker å du å bidra videre på Tøyen og i Tøyen Sportsklubb?
  Jeg kan tenke meg å bidra som trener/hjelpetrener


  Jeg hadde en fin opplevelse på Tøyenakademiet.    Ut på tur, aldri sur. Her på vei til Amsterdam med Nadya

  ---

  Takk, Mohamud - det har vært en fin opplevelse å bli kjent med deg også! Vi gleder oss til å se hva du vil bidra med videre! Heia heia! 

 • 07 Mar 2017 9:51 AM | Anonymous


  Siden vi har fått tilgang til aktivitetssalen Astronauten i 2.etasje i Aktivitetshuset K1, kan vi åpne for enda flere deltakere på Dynamisk Yoga med Håkon på torsdager kl. 17:30-18:30. Vi starter allerede torsdag denne uken!

  Bli med da vel! 

  Kurset fordrer ingen forkunnskap innen yoga, men det er en fordel å ha noe styrke og være litt fleksibel. Deltakerne må ellers ta med egen yoga-matte.  

  For registrerte deltakere: Oppmøte presis 17:20 i foajeen til Aktivitetshuset K1 i Kolstadgata 1, for Håkon er nødt til å låse dere inn og opp til 2.etasje. Dersom dere kommer for sent, vil det bli vanskelig å komme seg inn...

  Medlemmer: 
  Om du allerede er medlem av Tøyen Sportsklubb, send en påmelding til toyensportsklubb@gmail.com. Om medlemsskapet ditt er utgått, kommer det 100,- i tillegg til kursrekken. Du vil motta e-postfaktura på dette. 

  Ikke medlemmer:
  Er du ikke medlem i TSK enda, meld dere inn her og velger "Dynamisk yoga" som aktivtet. (Inkluderer medlemsskap + første aktivitet gratis)

  NB! Tilbudet gjelder KUN for de som bor i Bydel Gamle Oslo! 


 • 05 Mar 2017 3:18 PM | Anonymous

  Engasjert og blide Sandra er alltid fin å ha i gruppa vår. Over normalen glad i shopping, flink på skolen og engasjert på fritiden så er det alltid liv rundt henne. 


  Fortell litt om deg selv: 
  Jeg heter Sandra Demiri og er en 16 år gammel jente som går første året på F21. I fritiden min trener jeg og har vært en del politisk aktiv. Har sittet i Ungdomsrådet og vært med på TAK.       

  Hva tenker du om Tøyens fremtid?
  Jeg ser på Tøyens fremtid som et sted som kommer mer og mer til å bli brukt og være mer attraktiv. Det har allerede blitt mye bedre og det tror jeg forsetter.      

  Hva tror du at Tøyenakademiet vil bety for Tøyen og TSK?
  Jeg tror dette vil hjelpe med å vise folk hvordan Tøyen er og hvordan det blir representert, ikke bare i media men også for folket på Tøyen.      

  Hva har du personlig fått ut av å delta på Tøyenakademiet?
  Jeg har personlig blitt bedre kjent med Tøyen og sett hvor fantastisk sted det er. Har også tatt med meg gode erfaringer og blitt kjent med mange nye. Dette vil være til stor hjelp for meg i senere tid.   

  På hvilken måte ønsker å du å bidra videre på Tøyen og i Tøyen Sportsklubb?
  Som trener/hjelpetrener, bidra i administrasjonen eller med organisering av klubben samt å jobbe med neste kull av Tøyenakademiet     
     


  Sandra med flere av de andre på Husbergøya i fjor sommer   

  ---

  Det har vært veldig fint å ha deg med, Sandra. Vi har store forventninger til deg i tiden som kommer og gleder oss til å se hva du vil bidra med videre! 

 • 05 Mar 2017 3:18 PM | Anonymous

  Fine Hamza er en av de to brødrene Iqbal vi har fått bli kjent med på årets TAK1-kull. Oppvokste på Tøyen har de ambisjoner om å bidra til å gjøre Tøyen bedre for de som vokser opp her nå, enn det kanskje var da de selv var unge (yngre...). Det er så flott! Det er jo nettopp dere som vet hvor skoen trykker.


  Fortell litt om deg selv: 
  Mitt navn er Amir Hamza iqbal, er 23 år gammel og oppvokst på Tøyen. Gikk på Tøyen skole fra 1 trinn til 7 trinn. Jeg liker å henge med venner og å spille fotball. Jeg jobber til daglig som barne- og ungdomsarbeider på en skole hvor jeg motiverer barn og veileder de som trenger ekstra hjelp på skolen.    

  Hva tenker du om Tøyens fremtid?
  Det er flere unge mennesker som flytter inn til byen, spesielt studenter fra utenbys. Tøyen blir mer og mer hipp, men i enda større grad blir den kulturpreget. Det er danseskole, musikk og kunst som man ser er rundt oss. Tøyen er urbant område  med mange estetiske uttrykk. Det er et stort politisk engasjement, da spesielt miljøet som er i fokus. Om man besøker og ser seg rundt i parker har man eksempler på at folk planter og dyrker selv. Det flerkulturelle bidrar til at det er mye å lære om hverandre og andre mens integrering skjer gradvis. Språk er noe som er i fokus på både på skolen og i barnehagen, men selv der er morsmålet like viktig. 

  Det at du har en annen bakgrunn er en ressurs her på Tøyen. Du er unik, men like viktig allikevel. Det er mange broer som er bygget og flere blir det i fremtiden. Felleskap skapes gjennom at det er mer og mer sammenkomster i område. Det har åpnet opp nye restauranter, kafeer og et nytt bibliotek. Da spesielt med økologisk mat og tradisjonelle  norske retter samtidig som det er sushi, tyrkisk, pakistansk og kebab sjapper som er alle er viktige møteplasser på Tøyen. Maten samler mennesker og åpner opp for nysgjerrighet og mer forståelse på tvers av kultur og bakgrunn. 

  Tøyen er Tøyen og kan ikke sammenlignes med noen andre steder. Tøyen bærer på så mye historie, som er verdt å sjekke ut. Besøk Tøyen og se hvor utrolige mye du kan se og lære. 

  Hva tror du at Tøyenakademiet vil bety for Tøyen og TSK?
  Jeg tror det betyr veldig mye allerede nå. Barn som henger på Tøyen har allerede begynt å se på oss som rollemodeller. Tøyenakademiet gir ungdommer sjansen til å oppgradere sin CV, som igjen gjør at de kan ligge i forkant når de skal søke jobb videre i livet. De kan få erfaring innenfor alle de aktivitetene TSK har. Det vil løfte deres CV og gjøre dem sterke når de skal søke jobb. Du jobber frivillig og det også når du kan og etter en periode så kan du se selv at det å jobbe frivillig gir deg et stor utbytte. Fordi erfaring er veldig nyttig å ha i jobbsøkeprosessen.  

  Hva har du personlig fått ut av å delta på Tøyenakademiet?
  Av å delta på Tøyenakademiet, så har jeg fått GRATIS kurs. Kurs som har lært meg nye metoder, som jeg kan ta med meg videre til skole jobben min. Jeg har blitt kjent med noen nye venner og også blitt bedre kjent med noen av de gamle. 

  På hvilken måte ønsker å du å bidra videre på Tøyen og i Tøyen Sportsklubb?
  Som trener/hjelpetrener, bidra i administrasjonen eller med organisering av klubben, jobbe med neste kull av Tøyenakademiet. 

  Å være en del Tøyenakademiet har vært en fin erfaring og jeg setter pris på alt jeg lært og alle jeg har blitt kjent med.   
  Hamza fikk prøvd seg som båtfører på vei ut til Husbergøya med Harald fra FRIGO.

  ---

  Takk for kloke ord, Hamza. Vi er så glade for at du ble med. Vi har høye forventninger til deg, unge mann. Vi digger deg! 

 • 05 Mar 2017 2:41 PM | Anonymous
  Abdullahi er den midterste av Bashir-søskenene som skal bli dataingeniør eller arkeolog eller begge deler når han blir stor... :) Han er en fyr som alltid sier ja om vi ber ham om hjelp og som et resultat av sin positive holdning sitter nå både i Ungdsomsrådet og i Tøyenrådet samt bidrar Coach Bee som hjelpetrener i TSK. Nå skal han også undervise ungene i 4.klasse i programmering på Tøyen Skole. Bra fyr! 

  Fortell litt om deg selv: 

  Jeg heter Abdullahi Bashir Hussein og er 19 år gammel. Jeg er interessert i basketball og data.            

  Hva tenker du om Tøyens fremtid?
  Den ser bra ut på grunn av alt som skjer i K1!     

  Hva tror du at Tøyenakademiet vil bety for Tøyen og TSK?
  Det er er sted hvor barn og unge kan få muligheter til å forandre seg.       

  Hva har du personlig fått ut av å delta på Tøyenakademiet?
  Jeg har fått både motivasjon, interesser, masse muligheter i tillegg til inspirasjon.

  På hvilken måte ønsker å du å bidra videre på Tøyen og i Tøyen Sportsklubb?
  Som trener/hjelpetrener, bidra i administrasjonen eller med organisering av klubben, Jobb med neste kull av Tøyenakademiet samt bidra innen media/presse/kommunikasjon   

  TSK er noe Tøyen trengte og fortjente.  De kule gutta våre poserer på båten ut til Husbergøya. Yeah! Heia Abdinor, Abdullahi og Mustafa!

  ---

  Det er vi helt enige i, Abdullahi. Tusen takk for alt du har bidratt med så langt. Det er så bra med ja-folk som gidder! Vi er kjempeglade for at du ble på TAK1. Vi digger deg! 

 • 04 Mar 2017 6:18 PM | Anonymous
  Nadya er enda en av jentene våre som er over middels engasjert - i alt! På tross av sin unge alder har hun allerede deltatt på ulike arenaer både på Tøyen og ellers. På Biblo, Tøyen Familiefunk, som allidrettstrener i TSK, på Interbridge Academy... Et flott ja-menneske som melder seg frivillig til (kanskje av og til altfor) mange ting, og vi er sikre på at denne unge damen vil komme langt! Vi digger deg! 


  Fortell litt om deg selv: 
  Jeg heter Nadya Tahir og er en 17-åring som brenner for sosial rettferdighet. Mye av fritiden min bruker jeg på organisasjonsarbeid og skole. På fredager er jeg allidrettstrener for Tøyens kuleste kidz!      

  Hva tenker du om Tøyens fremtid?
  Fremtiden til Tøyen ser lys ut, og det skylles det store engasjementet blant lokalbefolkningen. Selv om jeg er oppvokst på Årvoll, er det på Tøyen jeg føler tilhørighet. Mangfoldet gleder meg. I fremtiden vil jeg at vi i enda større grad skal se på dette mangfoldet som en mulighet, og ikke en utfordring. Tøyen er fremtiden!      

  Hva tror du at Tøyenakademiet vil bety for Tøyen og TSK?
  Åh, Tøyenakademiet er kanskje et av de viktigste programmene jeg vet om! Lederkurset gir unge på Tøyen en plattform der de både blir sett og hørt. Mulighetene en får på Tøyenakademiet er uendelige, det gjelder bare å gripe sjansen når du først få den.       

  Hva har du personlig fått ut av å delta på Tøyenakademiet?
  Jeg har fått møte utrolige dyktige mennesker som brenner for at Tøyen skal bli et sted man er stolt av. Gjennom kursene som har blitt holdt sitter jeg igjen med en kompetanse jeg bare kunne drømt om uten Tøyenakademiet.   

  På hvilken måte ønsker å du å bidra videre på Tøyen og i Tøyen Sportsklubb?
  Jeg er allerede allidrettstrener for de minste barna, men ellers vil jeg også kunne bidra i administrasjonen eller med organisering av klubben, jobb med neste kull av Tøyenakademiet, og med media/presse/kommunikasjon    
    

  Sist men ikke minst har jeg bare lyst til å takke Sindre og Karianne for engasjementet og tiden deres. Både TAK og TSK er med på å gi muligheter til alle, uansett bakgrunn. Og det er viktig.  Nadya mottar her blomst og gratulasjoner på Rådhuset fra Geir Lippestad og Marianne Borgen for gjennomført Interbridge-kurs i høst, et tilbud som flere av TAK'erne våre deltok på.   

  ---

  Tusen takk, Nadya. Det er veldig hyggelig. Vi tror du hadde fått muligheter innen det meste, uavhengig av TAK, men er kjempestolte for at du ble på TAK1. Vi gleder oss til å se hva du også  kommer til å bidra med videre! 

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot. Try our all-in-one platform for easy membership management