Nyheter

 • 27 Aug 2018 9:13 PM | Anonymous


  Kjære alle sammen! 

  Vi i TSK er ganske stolte av det aktivitetstilbudet som vi nå ruller ut til deres fornøyelse. Det har siden forrige mail kommet ett par endringer, men vi anser alle disse som positive i det store og det hele. Alle aktiviteter med unntak av fotball som har tyvstartet litt starter i uke 36 (fra mandag 3. september), og vi gleder oss masse til å komme i gang! 

  PS! Ikke Fotball for 2012 kullet som starter om noen uker (se info under)!

  Vi øker aktivitetstilbudet vårt innenfor fotball, basketball, allidrett, sjakk og yoga, samtidig som vi opprettholder alt vi drev med før sommeren med unntak av pilates som vil fortsette med intensivkurs i de periodene instruktøren har mulighet.

  ENDRINGER SIDEN I VÅRES

  -         Alle Capoeiragrupper flytter over i Aktivitetshuset K1 (samme dager og tider som før, men det skal nå foregå i rommet «Astronauten» som er i 2. etasje på k1.)

  -         All Sjakk bytter dag fra onsdag til tirsdag og flytter samtidig over på biblioteket på Tøyen Torg. Samtidig øker vi sjakk tilbudet fra 2 til 4 timer og får en egen ungdom/ voksen gruppe. Sjakkinstruktører blir Ingrid Øen Carlsen (med en ganske kjent storebror ved navn Magnus, og Katrine Tjølsen. Begge med Norgesmesterskap, internasjonale deltakelser og meritter i bagasjen

  -         Yoga utvides med ett eget ungdomstilbud (fra 13 år)og flytter fra Aktivitetshuset K1 til lekesalen på Tøyen skole. Tidenes vris også med 30 minutter. Ungdom trener 16 – 17 og voksne(den som trente yoga våren 2018) kl. 17-18

  -         Basket øker vi med en treningsgruppe på mandager fra kl. 17 – 18, mens øvrige grupper går som før. Legg merke til at alle 5.- 7. klassinger inngår i den nyopprettede baskettreningen (gutter og jenter sammen).

  - Fotball utvides med MIX2012 lag som vil trene på onsdager kl. 17 - 18 så fort vi har et trener. j2009 bytter treningsdag til mandag kl. 17 - 18 (fra 3.9) og G2008 og G2009 skal trene sammen mandager fra kl. 18 - 19.

  Til dere som deltok/ har barn som deltok høsten 2018

  Alle som deltok på vårens kurs og ikke har blitt for gamle slik at man må bytte treningsgruppe er automatisk med i samme gruppe som før. Alle som har barn og som pga. alder må bytte gruppe flytter vi over automatisk til riktig gruppe (gjelder noen barn på allidrett, taekwondo, basket og capoeira). Vedrørende Capoeira 6. – 9 år er det 3 grupper som dere med skolestartere må velge mellom.

  Vi trenger beskjed om noen ikke ønsker å delta lenger på aktiviteten de gikk på før sommeren, så vi får frigjort plassen til noen andre. Vi trenger også beskjed fra dere med skolestartere som nå må velge en av våre 3 Capoeiragrupper for 6- 9 åringer. Send derfor en e- post til toyensportsklubb@gmail.com

  Dere som alt er medlem men ønsker å prøve nye aktiviteter må også sende e- post til adressen over med ønsket aktivitet siden vårt system IKKE takler at dere gjør dette på egenhånd.

  Før dere kaster dere over aktivitetsplanen og ser hvilke godsaker vi har å tilby denne høsten vil vi minne om brukerundersøkelsen for dere med barn født 2006 – 2014, som deltok på våre aktiviteter våren 2018. Har du enda ikke besvart denne, så klikk her https://goo.gl/forms/Nsl0SAF7FbMzg77Q2og besvar undersøkelsen før du går videre (tar 2 minutter).

  Dere finner aktivitetstilbudet for høsten her: http://www.toyensportsklubb.no/idrettstilbud

  NYE MEDLEMMER

  Etter å ha klikket dere inn her http://www.toyensportsklubb.no/idrettstilbud og funnet ut hvilke aktivitet dere/ barnet ønsker å delta på går dere til fanen "bli medlem" øverst på siden og registrerer dere/ barnet. 

  Dere kan velge mellom enkeltmedlemsskap, eller familiemedlemsskap (flere deltakere fra samme familie). Medlemskapet koster i året kr 100,- pr. deltaker + en vennlig gest for nabolaget (bake kake til laget/ gruppa, hjelpe naboen med trappevask etc.)

  Medlemskapet inkluderer en årlig aktivitet. Alle øvrige aktiviteter koster kr 100,- pr år. Dessverre er det bare mulig å velge hovedaktivitet ved registrering. Vil dere prøve dere på flere må disse meldes inn pr e- post etter dere har registrert, så ordner vi med dette.

  Betaling kan skje på 2 måter:

  - Dere betaler direkte med bankkort via PayPal inne på våre sider

  - Eller dere velger å få faktura på e- post. Denne betaler dere i deres nettbank eller via VIPPS til #13002. Husk å oppgi medlemsnummer og fakturanummer ved betaling både i nettbanken og VIPPS.

  TIL SLUTT

  Tøyenakademiet som er TSK sitt ledertreningsprogram for ungdom i aldersgruppen 15 – 25 år skal nå i gang og rekruttere neste kull med deltakere. Send gjerne denne linken videre om du har en ungdom i rett aldersgruppe i huset, eller kjenner en ungdom du tror dette vil passe http://www.toyensportsklubb.no/toyenakademiet/tak4

  Hilsen Tøyen Sportsklubb - «Landets Viktigste Klubb» • 22 Aug 2018 1:48 AM | Anonymous

  I samarbeid med områdeløft Tøyen og Grønland ønsker vi å måle TSK sin sosiale verdi ("social impact") på nabolaget. Den anledning inviterer vi nå alle med barn som deltok på en eller flere av våre ukentlige aktiviteter våren 2018, og som er født mellom 2006 og 2014 til å besvare undersøkelsen. Du finner spørreskjemaet som bare tar ett par minutter HER!


 • 02 Aug 2018 2:43 PM | Anonymous


  Mandag 6.8 – fredag 10.8 arrangerer TSK Allidrettsskole for barn bosatt i Bydel Gamle Oslo født 2009 - 2011. Allidrettsskolen foregår på Furuset og er i samarbeid med Furuset idrettsforening. 

  Representanter fra TSK/ Tøyenakademiet følger barna tur/ retur Tøyen sammen med BArn og voksne fra Aktivitetsskolen Tøyen som også skal dit. TSK vil også stå for reisekostnadene til T- banen for deltakerne.

  På Allidrettsskolen vil barna bli introdusert for flere forskjellige idretter og vil spille kamper/ turneringer i de forskjellige idrettene de introduseres for.


  PÅMELDING OG PRAKTISK INFO

  Send påmelding og evt spørsmål pr. e- post til toyensportsklubb@gmail.com

  Påmeldingen MÅ inneholde følgende info:

  - Barnets navn

  - Fødselsår

  - Kontakttelefon til foresatte (mobilnummer)

  - Evt allergier, sykdommer vi bør vite om


  Oppmøte hver dag: 8.45 utenfor Aktivitetshuset k1 på Tøyen (Kolstadgt. 1)

  Hjemkomst: 14.30-15.00 samme sted. Barna blir sent hjem herfra alene om foreldrene ikke står å venter når vi kommer.

  Barna trenger: Treningstøy (inkl. sko for både innendørs og utendørs bruk, mat for hele dagen og drikkeflaske.)

  Detaljert info blir tilsendt de påmeldte pr. e- post innen søndag 5.8.


  MVH

  Tøyen Sportsklubb
 • 31 Jul 2018 8:40 AM | Anonymous


  Mandag 6.8 og tirsdag 7.8 arrangerer Mustafa Rukana fra TSK og Tøyenakademiet åpen (og gratis) workshop over to dager for ungdom mellom 15 og 18 år. Workshopen arrangeres i samarbeid med LIN (likestilling, inkludering og nettverk)  i Aktivitetshuset K1 parken (1. etg). Pizza og brus til ALLE deltakere!

  Mustafa er også kjent fra "Svart Humor" på NRK, og som en viktig barne- og ungdomsarbeider i Bydel gamle Oslo  gjennom Tøyen Sportsklubb, Tøyenakademiet, samt Tøyen og Vålerenga skole).

  Les mer om Mustafa sitt arbeid i Dagsavisen.


  Mer info om workshopen får du ved å lese denneflyeren! • 26 Jun 2018 12:36 PM | Anonymous

  Selv om det er skolefri og instruktørene våre har ferie har vi ikke helt sluttet å aktivisere den Tøyenske befolkning i sommerukene. Sammen med våre samarbeidspartnere i KIGO, DNT og Sjøkorpset har vi program for små og store hver eneste uke fra 1. juli - 15. august. 

  GRATIS Familieturer hele sommeren fra 1. juli – 15. august

  I sommerferien arrangerer vi i samarbeid med den Norske turistforening (DNT) gratis barnefamilieturer hver onsdag og søndag. På turene vil vi vise fram noe av det beste Oslo har å by på om sommeren. Turene starter kl. 11.00 og avsluttes kl. 16.00. Alle med utgangspunkt fra Kolstadgata 1. (utenfor porten til Tøyen skole).

  Den Norske Turistforening (DNT) stiller med to turledere som guider dere hele veien fra Kolstadgata 1 (K1) på Tøyen og tilbake. Vi reiser kollektivt til alle reisemålene og de som ikke har månedskort, får utdelt ruterbillett. Det er plass til 50 stykker på turene. "Førstemann til mølla" gjelder. Alle barnefamilieturene våre er barnevognvennlige.

  Barn må hele tiden være under oppsyn av foreldre. Bading skjer på eget ansvar. Ta med egen mat og drikke til turene, og ta på klær etter vær.

  Mer om turene HER!


  Sommerleir 28.7 – 3.8 (FULLT)

  I tidsrommet 28.7 – 3.8 arrangerer vi sommerleir på Nærsnes i samarbeid med Sjøkorpset i Oslo for barn mellom 10 og 16 år. Over 6 døgn på idylliske Strandheim leirsted får deltakerne lært seg alt om sjølivets gleder gjennom seiling, padling, vannski, bading, fisking m.m. Turen er kun for medlemmer av Tøyen Sportsklubb og koster kr. 100,-. For mer info se her! (NB! FULLT)


  GRATIS Kulturskole i  K1 for barn født i 2006 og 2007 i uke 33

  Siste uken før skolestart 2018 inviterer KIGO og Tøyen Sportsklubb barn født i 2006/2007 til en uke med kultur og vennskap i fokus. På KIGOs sommeruke vil det bli sang, teater og dans. Mot slutten av uka vil vi invitere familie og venner på avslutning med utstilling og forestilling. Det hele vil foregår på Aktivitetshuset K1 på Tøyen. Vi vil dra på turer til blant annet Popsenteret i løpet av uken. Deltakerne kan velge mellom Dans, Drama eller musikk/sang.

  Oppmøte 0900 på Aktivitetshuset Tøyen i Kolstadgata 1 mandag-fredag. Dagen avsluttes klokka 1515. Alle deltagere får frokost og lunsj hver dag.

  Klikk her for påmelding til kulturskolen!


 • 07 Jun 2018 4:39 PM | Anonymous

  For kun kr. 100,- har Tøyen Sportsklubb (TSK) gleden av å tilby en unik sommeropplevelse for barn i bydel Gamle Oslo i samarbeid med Sjøkorpset i Oslo og Buf. Dir.

  Sommerleiren («SailCamp») foregår i tidsrommet 28.7 – 3.8 2018 på leirstedet Strandheim i Hurum kommune (litt under 1 times kjøring fra Oslo). 

  Sjøkorpset i Oslo som er hovedarrangør har lang erfaring med å arrangere denne type leire og lengre turer for barn- og ungdom. Les mer om Sjøkorpset på www.sjokorpset.no.

  På SailCamp bor vi i hytter på land, men har stort fokus på seiling og sjøliv og barna får prøve ulike båttyper. Alt fra små joller og opp til den 52 fot store seilbåten UMOE (bildet under). I tillegg får barna også oppleve mange morsomme aktiviteter på land i form av filmproduksjon, rebusløp, konkurranser, ballspill, disco osv.

  Ved siden av alle aktivitetene er alle deltakerne også med på å drive leiren i fellesskap, det vil si at alle bidrar med kjøkkentjeneste, vasking og rydding av rom, lage underholdning for de andre osv.

  Hvordan søke om plass: 

  De som søker plass må i tillegg til å være mellom 10 og 16 år bo i bydel Gamle Oslo og være trygg i vannet. 

  Plassene fordeles etter først til mølla prinsippet ved at dere sender en e-post til toyensportsklubb@gmail.com der dere oppgir deltakerens navn, fødselsdato og adresse.

  Betaling: 

  Er barnet allerede medlem i TSK faktureres dere kr. 100,- for aktiviteten "SailCamp" (faktura sendes på e- post). Er deltakeren ikke medlem i TSK må han/ hun meldes inn elektronisk. Medlemskontingenten til TSK på 100,- er da også deltakeravgiften for leiren siden medlemskontingenten vår ALLTID inkluderer 1 aktivitet (sommerleir i dette tilfellet:-).

  Vi gjør oppmerksom på at alle deltakere også automatisk meldes inn i Sjøkorset i Oslo ved å delta, men at det ikke vil bli fakturert noe medlemsavgift for dette medlemskapet!

  PS! De 100 kronene dere betaler dekker kost, losji og aktiviteter på leiren. Foreldre må selv transportere deltakerne tur / retur leirstedet (adresse/ rutebuss info vil bli oppgitt til deltakerne).

  Med vennlig hilsen, Tøyen Sportsklubb


 • 20 Feb 2018 10:58 AM | Anonymous


  Styret innkaller herved til årsmøte for Tøyen Sportsklubb tirsdag 20. mars 2018 fra kl. 18.00 - 20.00. Årsmøtet avholdes i "Parken" på Aktivitetshuset K1, Kolstadgt. 1 0652 Oslo.

  Årsmøtet er klubbens høyeste organ og skal avholdes hvert år innen utgangen av mars måned. Innkallingen publiseres på våre nett- og Facebooksider senest 1. mnd før årsmøtet avholdes. 

  Årsmøtet legger grunnlaget for styrets arbeid. Alle som ønsker å være med å bestemme hva klubben skal gjøre og hvordan den skal drives, bør delta på årsmøtet. For å ha stemmerett på årsmøtet må man være medlem i klubben og ha betalt årsavgiften, samt være fylt 15 år.

  Protokollen fra møtet publiseres på våre hjemmesider i etterkant av møtet, så raskt som mulig etter at signerte dokumenter foreligger.

  Forslag til saker du ønsker skal behandles på årsmøtet 2018 MÅ være styret i hende innen tirsdag 6. mars 2018 via e- post til toyensportsklubb@gmail.com.

  Saksdokumenter og valgkomiteens innstilling vil bli publisert på klubbens nett og facebookside senest tirsdag 13.3.2018 (14. dager før møtet) i henhold til idrettslagets lovverk.

  Valgkomiteens leder er Lars Gunnar Furelid Tellnes: lars@tellnes.com.

  Vedlegg:

  - Innkalling med midlertidig saksliste

  - Endelig saksliste

  - Forretningsorden

  - Styrets årsberetning

  - Årsregnskap 2017

  - Revisors beretning

  - Budsjett 2018

  - Valgkomiteens innstilling

  - Styrets innstilling til valgkomite

  - Idrettsslagets lover

  - Organisasjonsplan 2018 - 2022


  Mvh

  Tøyen Sportsklubb v/ Styret


 • 15 Feb 2018 10:39 AM | Anonymous


  I samarbeid med X Games Norway, Scando og Frigo skal vi i Tøyen Sportsklubb grave hopp og bykse rundt i snøen på Ola Narr på søndag mellom kl. 12.00 og 15.00. Bli med da vel?

  Har du ikke utstyr er Utlånsboden til "Ø på snø" (Aktivitetshuset K1på Tøyen) åpen og låner ut ski/brett, støver og hjelmer til alle som trenger mellom 6 og 100 år, så lenge lageret rekker. 

  Åpningstid utlån: 11-12 for utlån og 15 - 16.30 for levering av lånt utstyr.

  NB! Alle under 18 år og som ikke er registrert i "Ø på Snø"  prosjektet gjennom sin skole må ha med foresatte for å få låne utstyr.

  Scando stiller også med en mengde Snowskates "on sight" man kan prøve!

  Eller bare ta med langrennski eller akebrett om det er å foretrekke- her er alt lov, og eneste forutsetning at du kommer for å ha det gøy i snøen sammen med oss og de som lagde fantastiske dager for oss i 2014.

 • 05 Feb 2018 6:48 PM | Anonymous


  Etter 2 intense uker på Tryvann starter nå del 2 av årets Ø på Snø hvor deltakerne kan komme å låne klær og utstyr,, samt få heiskort til Oslo Vinterpark (Tryvann) og ruterbillett. Dette kan de gjøre hver eneste dag så lenge bakkene er åpne (medio april). For mer informasjon om Ø på Snø- bua sine åpningstider se Frigo sine sider her.

 • 05 Feb 2018 6:14 PM | Anonymous


  Tøyen Sportsklubb samarbeider tett med firmaet "De gode hjelperne AS" om lederkurs, seminarer og workshoper for næringslivet. Denne gangen retter vi fokus mot lederskifter.

  Alle virksomheter vil fra tid til annen oppleve å måtte håndtere egne lederskifter. Et lederskifte uansett nivå er en virksomhetskritisk (lærings) prosess, som vil berøre en rekke aktører. All forskning viser at dette er et underkommunisert og dermed undervurdert tema innen fag som ledelse, HR og rekruttering.

  Onsdag 7. mars inviterer vi næringslivet til workshop i lokalene til Tøyen Startupvillage på Tøyen torg. 

  Workshopen ledes av Frode Dale (bildet) fra "De gode hjelperne" som har flere tiårs erfaring innen faget, og har skrevet flere bøker og artikler om dagsaktuelle ledertema. Se her for mer informasjon og påmelding


Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot. Try our all-in-one platform for easy membership management