Nyheter

 • 18 Sep 2020 3:32 PM | Anonymous

  Etter 3 uker med åpent ser vi at det er enkelte aktiviteter vi er nødt til å justere på. Spesielt i forhold til Covid-19. Klarer vi ikke å forholde oss til regelverket blir vi nødt til å stenge hallen, eller avslutte enkelte aktiviteter som umuliggjør å ha smittekontroll.

  Her er endringene

  • -        Aktiviteten Turn 6-9 år omdøpes til «Allidrett uten ball/turn» og vil foregå i to saler hvor man vil bytte midtveis. Det vil da være turnlignende aktiviteter på «trim» delen, men vi har bare en sertifisert turntrener. Vi kommer også til å sette inn ekstra trenerressurser her. Det er plass til 20 stk. i hver sal

  • Det er også gjort noen endringer i forhold til hvilke aktiviteter som skal være hvor og i alderssegmentene på enkelte dager. Dette oppdateres fortløpende på hjemmesidene våre

  • Vi vil fra uke 39 innføre «billetter» på enkelte aktiviteter som er veldig populære. Billettene fås ved ankomst når man smitteregistreres. Dette for å holde maxtallet på 20 stk. per treningsflate som er regelverket vi må forholde oss til. NB! Billetter gis kun ut ved personlig oppmøte og man kan derfor IKKE hente ut billetter til folk som kommer senere, eller står bak i køen

  • Dørene vil være låste fra 10 minutter etter treningen skulle startet, så kom PRESIS!

  Dørene vil være låste

  Oppdatert ukeplan og lokale koronavettregler finner dere her: www.toyensportsklubb.no/idrettstilbud

  Mvh TSK


 • 25 Jun 2020 2:56 PM | Anonymous

  Sommerklubben kommer til å bli en uke full av opplevelser utenom det vanlige. Gjennom uka skal vi på tur hver dag for å jakte gode sommerminner rundt om i Oslo.

   

  Mandag 27. juli: Båttur til øyene med UngNorge

  Vi starter uka med å bli kjent en båttur til en av øyene i Oslofjorden. Her blir det mye aktivitet både på land og til vanns. Husk egen matpakke.

   

  Tirsdag 28. juli: Padling med Oslo Kajakklubb

  Tirsdag tar vi turen til Sollerudstranda for å besøke Oslo Kajakklubb. Der skal vi bade, padle og grille!

   

  Onsdag 29. juli: Bønder og Buldring i Bjørvika

  Onsdag skal vi utforske nærområdet hvor vi rusler ned til Losæter i Bjørvika for å kjenne på hvordan det er å være bonde i byen. Etter en god arbeidsøkt drar vi til DNT Sørenga for å buldre og bade. Husk egen matpakke

   

  Torsdag 30. juli: Klatring og høydemeter på Vestli

  Torsdag kjører vi Vestli for å utfordre høydeskrekk og balanse! Hjemmesidene for mer info om parken finner du HER. Der kan vi også grille. Hvis vi får tid går vi til Svarttjern for å kjøle oss ned.


  Fredag 31. juli: Sjørøvertokt med skoleskipet S/Y Mohawk II

  Denne dagen drar vi på tur med den over 100 år gamle seilskuta S/Y Mohawk II. Underveis blir det muligheter for både seiling og bading. Husk egen matpakke

   

  Husk at det blir tur UANSETT vær! Dersom været blir veldig dårlig finner vi alternative turmål. Husk å kle deg etter været!


  Vi møtes utenfor Tøyen Arena kl. 09.00 alle dager og vi avslutter dagen samme sted kl. 15.00.

  Vi har minibuss til å transportere oss til og fra hver destinasjon.


  I tursekken må deltakerne ha med egen drikkeflaske, matpakke for hele dagen, regntøy, badetøy, håndkle og skift.

  På noen av turene kommer det til å være mulig å grille, med mindre det er høy skogbrannfare. Dette kommer det beskjed om når uka nærmer seg. Det kan uansett være lurt med en ekstra matpakke. 

   

  For å forebygge spredning av covid- 19 vil vi til enhver tid følge gjeldende regler fra Folkehelseinstituttet.

   

  Spørsmål rettes Tøyen Sportsklubb på e- post: Toyenarena@gmail.com.


 • 24 Jun 2020 10:31 PM | Anonymous


  Turn, trampoline og akrobatikk-camp i uke 29, 30 og 31!

  Med penger fra Gjensidigestiftelsen gjør Løkka Tigers Turn og Tøyen Sportsklubb tidenes rareste bysommer til et eventyr!

  Tiltaket er for barn i 1. - 10 klasse som bor i Bydel Gamle Oslo, eller i Bydel Grünerløkka. De dyktige instruktørene vil gjerne dele sine tips and tricks hentet fra turn, trampoline, tricking, parkour og capoeira med deltagerne.

  Utenfor hallen er det Pop- Up playground, og går alt etter planen krydres dette med skateing også- Bare mååå bli bra det!

  Det er 30 plasser hver uke og det er lov til å melde seg på flere uker, men man må da registrere seg via korrekt link til hver uke. Turn, trampoline og akrobatikkcampene arrangeres også i samarbeid med Gjensidigestiftelsen!

  Påmelding uke 29: https://www.deltager.no/gratis_turn_og_akrobatikkcamp_uke29… FULLT

  Påmeldingen uke 30: https://www.deltager.no/turn_og_akrobatikkcamp_uke30#init

  Påmelding uke 31: https://www.deltager.no/turn_og_akrobatikkcamp_uke31#init FULLT


  Pop- Up Playground kjøres forøvrig hver mandag til fredag i uke 27 - 31. I tillegg har vi familieturer med DNT hver mandag og onsdag fra 29.6 - 5.8. Begge aktiviteter med "drop- in" hvor man registrerer seg ved ankomst (pga smittesporing). Se hele sommerprogrammet her: http://toyensportsklubb.no/nyheter/9042164

 • 17 Jun 2020 7:26 AM | Anonymous


  Tøyen Sportsklubb er kjempestolte over å lansere ett svært innholdsrikt sommerprogram, som vi håper bidrar til å gjøre sommeren innholdsrik for barna i Bydel Gamle Oslo og «Nedre» Grünerløkka (Lakkegata og Sofienberg skolekrets) gjennom hele sommeren hvor vi har flere tilbud på dagtid hver uke- HELE sommerferien. ALLE våre tilbud i sommer er GRATIS!

  Noen aktiviteter er lukket for enkelte skoler og påmelding skjer gjennom disse, mens andre er åpent og krever online påmelding for å sikre god «smittesporing». Det er også noen arrangementer hvor det kun er direkte oppmøte og hvor registreringen for sikring av «smittesporing» skjer ved ankomst av foresatte/ kontaktperson (vis gruppe).

   Spørsmål om de ulike arrangementene kan rettes per e-post til toyenarena@gmail.com


  TØYEN SPORTSKLUBBS SOMMERPROGRAM 2020

  Uke 26


  Uke 26:

  Svømmekurs for 150 barn ved Vahl Tøyen og Lakkegata AKS - FULLT!

  - Vi er henrykt over å kunne gi unga i nabolaget livsviktig svømmeopplæring og har jobbet på spreng sammen med Norges Svømmeforbund for å få dette til med særs få bad tilgjengelig. Målet er at barna skal bli tryggere i vannet og de dyktige instruktørene vil jgjennom uken obbe med grunnleggende elementer som dykking, flyting, gli og til slutt skape fremdrift. Tiltaket er støttet av Gjensidigestiftelsen.


  ALLIDRETTSSKOLE - Kampen og Vålerenga Skole - FULLT!

  - Allidrettsskoler for Aktivitetsskolene Kampen og Vålerenga i samarbeid med SK Sterling, Oslo idrettskrets, Norges Cricketforbund, VIF Håndball, Norges Håndballforbund region Øst, Oslo- og Akershus bandyregion og Capoeira CDO. Her benyttes både Tøyen Arena og Vahl Flerbrukshall. Påmeldingen hit er lukket og skjer gjennom de respektive aktivitetsskolene


  Uke 27:

  ALLIDRETTSSKOLE - Vahl Skole - FULLT!

  - Allidrettsskole for elever ved Vahl skole (1. – 7. trinn) i samarbeid med SK Sterling, Oslo idrettskrets, Norges Cricketforbund, VIF Håndball, Norges Håndballforbund region Øst og Oslo- og Akershus bandyregion. Allidrettsskolen vil foregå i Vahl flerbrukshall. Påmeldingen hit er lukket og skjer gjennom skolen.


  BASKETCAMP for 4. -10. klasse på utvalgte skoler i BGO/BGA- FULLT!

  - Basketcamp med BLNO trener Bilal Rodgers og hans team i Tøyen Arena for elever i 4. – 10. trinn ved følgende skoler: Vahl, Tøyen, Lakkegata, Gamlebyen, Kampen, Vålerenga, Brynseng, Jordal, Nyskolen og Sofienberg. For mer informasjon og påmelding for elever ved 4. – 7. trinn klikk HER. For mer informasjon og påmelding for elever i 8. – 10. trinn klikk HER. Arrangementet er i samarbeid med Oslo idrettskrets. (Drop- in)


  POP-UP PLAYGROUND - Åpent for alle 0-17 år (Drop- in)

  - Pop-Up Playground for barn i alle aldre (0 – 17 år) utenfor Tøyen Arena (Tøyenparken). Hver dag mellom kl. 11.00 og 15.00 vil vi dra ut alt vi eier og har av utstyr (airtrack, trampoline, 3- er fotballbaner, basketkurv, strandleker, baller etc.). Dette vil være på ett merket område med registreringsbord ved inngangen slik at smittesporing er mulig. Alle barn under 13 år må komme å registrere seg SAMMEN med foresatte, eller evt. Annen voksenperson hvis man ankommer i gruppe (navn, e- post og mobilnummer til foresatte/ kontaktperson vil bli registrert for smittesporing. Arrangementet er i samarbeid med Oslo Idrettskrets og Bydel Gamle Oslo. Barn 0 - 10 år (født 2010 eller senere) kan ikke være alene og MÅ være under oppsyn av en voksen/ tillitsperson over 15 år gjennom hele besøket.


  GRATIS FAMILIETURER (Drop- in)

  - Familieturer i hele perioden fra 29. juni – 5 august i samarbeid med DNT Oslo og omegn og Stiftelsen DAM arrangere GRATIS familieturer hver mandag og onsdag til ulike destinasjoner. Turene krever ingen forhåndspåmelding, men krever at foresatte er med på turen og at kontaktinfo registreres ved oppmøte grunnet smittesporing (covid-19). Turene ledes av erfarne turguider. Oppmøte er utenfor Aktivitetshuset K1 på Tøyen (Kolstadgata 1) kl. 11.00 og vi er tilbake ca. kl. 16.00. Les mer om hvilke datoer vi skal på tur og info om de ulike turene HER.


  Uke 28:

   Zuccarellostiftelsens Summer camp 2020 - FULLT

  For den profesjonelle ishockeyspilleren Mats Zuccarello er det viktig at alle barn/ungdom i Norge får oppleve en sommer som gir minner for livet, bygger nye ferdigheter og bekjentskap. Derfor har Mats startet sin egen stiftelse som skal gi alle barn- og unge like muligheter. Her har vi i TSK fått 50 plasser og vil frakte ungene med buss tur/ retur leirstedet i Asker hver dag. Campen er forbeholdt elever ved følgende skoler: Vahl, Tøyen, Lakkegata, Gamlebyen, Kampen, Vålerenga, Brynseng, Jordal, Nyskolen og Sofienberg.

   Se video fra campen i 2018 HER


  POP-UP PLAYGROUND - Åpent for alle 0-17 år (Drop- in)

  - Pop-Up Playground for barn i alle aldre (0 – 17 år) utenfor Tøyen Arena (Tøyenparken). Hver dag mellom kl. 11.00 og 15.00 vil vi dra ut alt vi eier og har av utstyr (airtrack, trampoline, 3- er fotballbaner, basketkurv, strandleker, baller etc.). Dette vil være på ett merket område med registreringsbord ved inngangen slik at smittesporing er mulig. Alle barn under 13 år må komme å registrere seg SAMMEN med foresatte, eller evt. Annen voksenperson hvis man ankommer i gruppe (navn, e- post og mobilnummer til foresatte/ kontaktperson vil bli registrert for smittesporing. Arrangementet er i samarbeid med Oslo Idrettskrets og Bydel Gamle Oslo. Barn 0 - 10 år (født 2010 eller senere) kan ikke være alene og MÅ være under oppsyn av en voksen/ tillitsperson over 15 år gjennom hele besøket.


  GRATIS FAMILIETURER (Drop- in)

  - Gjennom perioden 29. juni – 5 august vil vi i samarbeid med DNT Oslo og omegn og Stiftelsen DAM arrangere GRATIS familieturer hver mandag og onsdag til ulike destinasjoner. Turene krever ingen forhåndspåmelding, men krever at foresatte er med på turen og at kontaktinfo registreres ved oppmøte grunnet smittesporing (covid-19). Turene ledes av erfarne turguider. Oppmøte er utenfor Aktivitetshuset K1 på Tøyen (Kolstadgata 1) kl. 11.00 og vi er tilbake ca. kl. 16.00. Les mer om hvilke datoer vi skal på tur og info om de ulike turene HER.


  Sommerpatruljen 2020 - For ungdom 13 - 19 år (Drop- in)

  Vi er så heldige å få lære om ungdomsarbeidet til våre venner i Sk Sterling gjennom å hjelpe de med å arrangere årets "Sommerpatrulje". Sterling har vært lokalisert på Grønland i 101 år, hvilket tilsier at de har 96 år mer erfaring enn TSK i dette sammensatte nabolaget, så det gleder vi oss veldig til. Sommerpatruljen finner sted på Rudolf Nilsens plass ved Vahl skole og inneholder en rekke morsomme aktiviteter, konkurranser, mat og moro. Sommerpatruljen går av stabelen hver dag fra mandag 6. juli - søndag 9. august. Mandag til fredag holder vi det gående fra kl. 17 - 22 og på søndager holder vi på fra kl. 14 - 19.


  Uke 29:

  Turn, trampoline og akrobatikkcamp - FULLT

  Vi er så heldige å få plasser på Løkka Tigers Turn sin turn, trampoline og akrobatikkcamp som vil foregå i Tøyen Arena.

  Campen er for barn i 1. - 10 klasse som bor i bydel Gamle Oslo, eller bydel Grünerløkka. Instruktørene til Løkka Tigers Turn er erfarne og vil gi deltagerne tips and tricks hentet fra turn, trampoline, tricking, parkour og capoeira. Det er lov til å melde seg på flere uker, men man må registrere seg via korrekt link til hver uke. Turn og Akrobatikkcampene arrangeres i samarbeid med Gjensidigestiftelsen.

  mer informasjon og online påmelding HER!


  POP-UP PLAYGROUND - Åpent for alle 0-17 år (Drop- in)

  - Pop-Up Playground for barn i alle aldre (0 – 17 år) utenfor Tøyen Arena (Tøyenparken). Hver dag mellom kl. 11.00 og 15.00 vil vi dra ut alt vi eier og har av utstyr (airtrack, trampoline, 3- er fotballbaner, basketkurv, strandleker, baller etc.). Dette vil være på ett merket område med registreringsbord ved inngangen slik at smittesporing er mulig. Alle barn under 13 år må komme å registrere seg SAMMEN med foresatte, eller evt. Annen voksenperson hvis man ankommer i gruppe (navn, e- post og mobilnummer til foresatte/ kontaktperson vil bli registrert for smittesporing. Arrangementet er i samarbeid med Oslo Idrettskrets og Bydel Gamle Oslo. Barn 0 - 10 år (født 2010 eller senere) kan ikke være alene og MÅ være under oppsyn av en voksen/ tillitsperson over 15 år gjennom hele besøket.


  GRATIS FAMILIETURER (Drop- in)

  - I perioden 29. juni – 5 august vil vi i samarbeid med DNT Oslo og omegn og Stiftelsen DAM arrangere GRATIS familieturer hver mandag og onsdag til ulike destinasjoner. Turene krever ingen forhåndspåmelding, men krever at foresatte er med på turen og at kontaktinfo registreres ved oppmøte grunnet smittesporing (covid-19). Turene ledes av erfarne turguider. Oppmøte er utenfor Aktivitetshuset K1 på Tøyen (Kolstadgata 1) kl. 11.00 og vi er tilbake ca. kl. 16.00. Les mer om hvilke datoer vi skal på tur og info om de ulike turene HER.


  Sommerpatruljen 2020 - For ungdom 13 - 19 år (Drop- in)

  Vi er så heldige å få lære om ungdomsarbeidet til våre venner i Sk Sterling gjennom å hjelpe de med å arrangere årets "Sommerpatrulje". Sterling har vært lokalisert på Grønland i 101 år, hvilket tilsier at de har 96 år mer erfaring enn TSK i dette sammensatte nabolaget, så det gleder vi oss veldig til. Sommerpatruljen finner sted på Rudolf Nilsens plass ved Vahl skole og inneholder en rekke morsomme aktiviteter, konkurranser, mat og moro. Sommerpatruljen går av stabelen hver dag fra mandag 6. juli - søndag 9. august. Mandag til fredag holder vi det gående fra kl. 17 - 22 og på søndager holder vi på fra kl. 14 - 19.


  Uke 30:

  Turn, trampoline og akrobatikkcamp

  Vi er så heldige å få plasser på Løkka Tigers Turn sin turn, trampoline og akrobatikkcamp som vil foregå i Tøyen Arena.

  Campen er for barn i 1. - 10 klasse som bor i bydel Gamle Oslo, eller bydel Grünerløkka. Instruktørene til Løkka Tigers Turn er erfarne og vil gi deltagerne tips and tricks hentet fra turn, trampoline, tricking, parkour og capoeira. Det er lov til å melde seg på flere uker, men man må registrere seg via korrekt link til hver uke. Turn og Akrobatikkcampene arrangeres i samarbeid med Gjensidigestiftelsen.

  Mer info og online påmelding HER


  POP-UP PLAYGROUND - Åpent for alle 0-17 år (Drop- in)

  - Pop-Up Playground for barn i alle aldre (0 – 17 år) utenfor Tøyen Arena (Tøyenparken). Hver dag mellom kl. 11.00 og 15.00 vil vi dra ut alt vi eier og har av utstyr (airtrack, trampoline, 3- er fotballbaner, basketkurv, strandleker, baller etc.). Dette vil være på ett merket område med registreringsbord ved inngangen slik at smittesporing er mulig. Alle barn under 13 år må komme å registrere seg SAMMEN med foresatte, eller evt. Annen voksenperson hvis man ankommer i gruppe (navn, e- post og mobilnummer til foresatte/ kontaktperson vil bli registrert for smittesporing. Arrangementet er i samarbeid med Oslo Idrettskrets og Bydel Gamle Oslo. Barn 0 - 10 år (født 2010 eller senere) kan ikke være alene og MÅ være under oppsyn av en voksen/ tillitsperson over 15 år gjennom hele besøket.


  GRATIS FAMILIETURER (Drop- in)

  - Gjennom perioden 29. juni – 5 august vil vi i samarbeid med DNT Oslo og omegn og Stiftelsen DAM arrangere GRATIS familieturer hver mandag og onsdag til ulike destinasjoner. Turene krever ingen forhåndspåmelding, men krever at foresatte er med på turen og at kontaktinfo registreres ved oppmøte grunnet smittesporing (covid-19). Turene ledes av erfarne turguider. Oppmøte er utenfor Aktivitetshuset K1 på Tøyen (Kolstadgata 1) kl. 11.00 og vi er tilbake ca. kl. 16.00. Les mer om hvilke datoer vi skal på tur og info om de ulike turene HER.


  Sommerpatruljen 2020 - For ungdom 13 - 19 år (Drop- in)

  Vi er så heldige å få lære om ungdomsarbeidet til våre venner i Sk Sterling gjennom å hjelpe de med å arrangere årets "Sommerpatrulje". Sterling har vært lokalisert på Grønland i 101 år, hvilket tilsier at de har 96 år mer erfaring enn TSK i dette sammensatte nabolaget, så det gleder vi oss veldig til. Sommerpatruljen finner sted på Rudolf Nilsens plass ved Vahl skole og inneholder en rekke morsomme aktiviteter, konkurranser, mat og moro. Sommerpatruljen går av stabelen hver dag fra mandag 6. juli - søndag 9. august. Mandag til fredag holder vi det gående fra kl. 17 - 22 og på søndager holder vi på fra kl. 14 - 19.


  Uke 31:

  Turn, trampoline og akrobatikkcamp - FULLT!

  Vi er så heldige å få plasser på Løkka Tigers Turn sin turn, trampoline og akrobatikkcamp som vil foregå i Tøyen Arena.

  Campen er for barn i 1. - 10 klasse som bor i bydel Gamle Oslo, eller bydel Grünerløkka. Instruktørene til Løkka Tigers Turn er erfarne og vil gi deltagerne tips and tricks hentet fra turn, trampoline, tricking, parkour og capoeira. Det er lov til å melde seg på flere uker, men man må registrere seg via korrekt link til hver uke. Turn og Akrobatikkcampene arrangeres i samarbeid med Gjensidigestiftelsen.

  Mer info og online påmelding HER!


  SOMMERKLUBB - FULLT

  - I samarbeid med Bydel Gamle Oslo arrangerer vi «Sommerklubb» for barn i alderen 7 – 15 år med vår egen turgeneral Øystein Olsen Amdam og hans håndplukkede «turteam». Vi møtes hver dag utenfor Tøyen Arena hvor «turteamet» vil frakte oss til ulike destinasjoner rundt i Oslo. Turene er forbeholdt barn ved skolene: Tøyen, Vahl, Gamlebyen, Kampen, Vålerenga , Brynseng, Lakkegata, Nyskolen, Sofienberg og Jordal. 


  POP-UP PLAYGROUND - Åpent for alle 0-17 år (Drop- in)

  - Pop-Up Playground for barn i alle aldre (0 – 17 år) utenfor Tøyen Arena (Tøyenparken). Hver dag mellom kl. 11.00 og 15.00 vil vi dra ut alt vi eier og har av utstyr (airtrack, trampoline, 3- er fotballbaner, basketkurv, strandleker, baller etc.). Dette vil være på ett merket område med registreringsbord ved inngangen slik at smittesporing er mulig. Alle barn under 13 år må komme å registrere seg SAMMEN med foresatte, eller evt. Annen voksenperson hvis man ankommer i gruppe (navn, e- post og mobilnummer til foresatte/ kontaktperson vil bli registrert for smittesporing. Arrangementet er i samarbeid med Oslo Idrettskrets og Bydel Gamle Oslo. Barn 0 - 10 år (født 2010 eller senere) kan ikke være alene og MÅ være under oppsyn av en voksen/ tillitsperson over 15 år gjennom hele besøket.


  GRATIS FAMILIETURER (Drop- in)

  - Gjennom perioden 29. juni – 5 august vil vi i samarbeid med DNT Oslo og omegn og Stiftelsen DAM arrangere GRATIS familieturer hver mandag og onsdag til ulike destinasjoner. Turene krever ingen forhåndspåmelding, men krever at foresatte er med på turen og at kontaktinfo registreres ved oppmøte grunnet smittesporing (covid-19). Turene ledes av erfarne turguider. Oppmøte er utenfor Aktivitetshuset K1 på Tøyen (Kolstadgata 1) kl. 11.00 og vi er tilbake ca. kl. 16.00. Les mer om hvilke datoer vi skal på tur og info om de ulike turene HER.


  Sommerpatruljen 2020 - For ungdom 13 - 19 år (Drop- in)

  Vi er så heldige å få lære om ungdomsarbeidet til våre venner i Sk Sterling gjennom å hjelpe de med å arrangere årets "Sommerpatrulje". Sterling har vært lokalisert på Grønland i 101 år, hvilket tilsier at de har 96 år mer erfaring enn TSK i dette sammensatte nabolaget, så det gleder vi oss veldig til. Sommerpatruljen finner sted på Rudolf Nilsens plass ved Vahl skole og inneholder en rekke morsomme aktiviteter, konkurranser, mat og moro. Sommerpatruljen går av stabelen hver dag fra mandag 6. juli - søndag 9. august. Mandag til fredag holder vi det gående fra kl. 17 - 22 og på søndager holder vi på fra kl. 14 - 19.


  Uke 32:

  ALLIDRETTSKOLER - Tøyen/Lakkegata - FULLT!

  - Allidrettsskoler for Aktivitetsskolene Tøyen og Lakkegata i samarbeid med SK Sterling, Oslo idrettskrets, Norges Cricketforbund, VIF Håndball, Norges Håndballforbund region Øst, Oslo- og Akershus bandyregionNorges Bryteforbund og Capoeira CDO. Her benyttes både Tøyen Arena og Vahl Flerbrukshall. Påmeldingen hit er lukket og skjer gjennom de respektive aktivitetsskolene.


  Skateskole

  Skateskolen finner sted i skateparken ved Lakkegata skole mandag - fredag i uke 32 og 33 mellom kl. 17 og 20. Ingen forhåndspåmelding - Bare å komme;-)!

  - Gratis deltagelse

  - Skateskolen er for både for nybegynnere og drevne

  - Gratis lån av utstyr så langt beholdningen rekker

  Arrangementet er i samarbeid med Løkka Tigers Turn og finansieres av Oslo Idrettskrets og Bydel Gamle Oslo.


  GRATIS FAMILIETURER (Drop- in)

  - Gjennom perioden 29. juni – 5 august vil vi i samarbeid med DNT Oslo og omegn og Stiftelsen DAM arrangere GRATIS familieturer hver mandag og onsdag til ulike destinasjoner. Turene krever ingen forhåndspåmelding, men krever at foresatte er med på turen og at kontaktinfo registreres ved oppmøte grunnet smittesporing (covid-19). Turene ledes av erfarne turguider. Oppmøte er utenfor Aktivitetshuset K1 på Tøyen (Kolstadgata 1) kl. 11.00 og vi er tilbake ca. kl. 16.00. Les mer om hvilke datoer vi skal på tur og info om de ulike turene HER.


  Sommerpatruljen 2020 - For ungdom 13 - 19 år (drop- in)

  Vi er så heldige å få lære om ungdomsarbeidet til våre venner i Sk Sterling gjennom å hjelpe de med å arrangere årets "Sommerpatrulje". Sterling har vært lokalisert på Grønland i 101 år, hvilket tilsier at de har 96 år mer erfaring enn TSK i dette sammensatte nabolaget, så det gleder vi oss veldig til. Sommerpatruljen finner sted på Rudolf Nilsens plass ved Vahl skole og inneholder en rekke morsomme aktiviteter, konkurranser, mat og moro. Sommerpatruljen går av stabelen hver dag fra mandag 6. juli - søndag 9. august. Mandag til fredag holder vi det gående fra kl. 17 - 22 og på søndager holder vi på fra kl. 14 - 19.


  Uke 33:

  ALLIDRETTSKOLER - Kampen/Vålerenga - FULLT!

  - Allidrettsskoler for Aktivitetsskolene Kampen og Vålerenga i samarbeid med SK Sterling, Oslo idrettskrets, Norges Cricketforbund, VIF Håndball, Norges Håndballforbund region Øst, Oslo- og Akershus bandyregion og Norges Bryteforbund. Her benyttes både Tøyen Arena og Vahl Flerbrukshall. Påmeldingen hit er lukket og skjer gjennom de respektive aktivitetsskolene.


  Skateskole

  Skateskolen finner sted i skateparken ved Lakkegata skole mandag - fredag i uke 32 og 33 mellom kl. 17 og 20. Ingen forhåndspåmelding - Bare å komme;-)!

  - Gratis deltagelse

  - Skateskolen er for både for nybegynnere og drevne

  - Gratis lån av utstyr så langt beholdningen rekker

  Arrangementet er i samarbeid med Løkka Tigers Turn og finansieres av Oslo Idrettskrets og Bydel Gamle Oslo. • 07 May 2020 1:24 PM | Anonymous


  ved styret innkaller herved til utsatt årsmøte for Tøyen Sportsklubb tirsdag 9. juni 2020 fra kl. 18.00 - 19.30. 

  Årsmøtet avholdes i Tøyen Arena Monradsgate 9, 0578 Oslo (plassen mellom Munch- museet og hovedinngangen på botanisk hage). Evt. elektronisk ved for mange deltakere.

  Som følge av myndighetenes til enhver tid gjeldende helseråd kreves forhåndspåmelding for deltakelse. Hvis antall forhåndspåmeldte deltakere overskrider gjeldende helseråds bestemmelser på møtedatoen vil møtet foregå online via microsoft teams (de påmeldte vil da få tilsendt link til møtet i forkant på møtedatoen).

  Frist for påmelding er tirsdag 9.6.2020 kl. 12.00. Meld deg på til årsmøtet HER!

  Årsmøtet er klubbens høyeste organ og skal avholdes hvert år innen utgangen av mars måned. Innkallingen publiseres på våre nett- og Facebooksider senest 1. mnd før årsmøtet avholdes. 

  Årsmøtet legger grunnlaget for styrets arbeid. Alle som ønsker å være med å bestemme hva klubben skal gjøre og hvordan den skal drives, bør delta på årsmøtet. For å ha stemmerett på årsmøtet må man ha vært medlem i klubben i minst 1 måned, ha betalt årsavgiften, samt være fylt 15 år.

  Ønsker du å bidra for klubben gjennom styrearbeid kan du melde ditt kandidatur til valgkomiteen innen 26. mai 2020 gjennom leder Lars Gunnar Furelid Tellnes: lars@tellnes.com.

  Alle nødvendige saksdokumenter og valgkomiteens innstilling vil bli publisert fortløpende i denne nyhetsposten.

  Innkomne forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må sendes per e- post til toyensportsklubb@gmail.com innen tirsdag 26. mai 2020 (merkes "årsmøtesak").


  Midlertidig saksliste (før innkomne forslag)

  1. Godkjenne de stemmeberettigede.

  2. Godkjenning av innkallingen, sakslisten og forretningsorden.

  3. Valg av dirigent, referent og to til å undertegne årsmøteprotokoll.

  4. Behandle årsberetning for Tøyen Sportsklubb 2019.

  5. Behandle årsregnskapet 2019 for Tøyen Sportsklubb i revidert stand.

  6. Behandle innkommende forslag og saker

  7. Fastsette medlemskontingent for Tøyen Sportsklubb 2020

  8. Vedta budsjett for Tøyen Sportsklubb 2020

  9. Behandle idrettslagets organisasjonsplan 2020

  10. Foreta valg av:

  a. Nestleder (for 2 år)

  b. 2 styremedlemmer (for 2 år)

  c. Minimum 3 varamedlemmer for 1 år.

  d. 1 revisor (for 2 år)

  e. Valgkomité (Leder, 2 medlemmer og 1 varamedlem som innstilles av styret)


  Endelig saksliste og øvrige dokumenter til årsmøtet 2020 legges ut fortløpende og kan lastes ned HER. Alle dokumenter vil være tilgjengelig senest tirsdag 2. juni 2020

  Her finner du Idrettslagets lovverk


  Med vennlig hilsen

  Styret/ Tøyen Sportsklubb

 • 16 Mar 2020 5:15 PM | Anonymous

  Hei alle! Vi har dessverre fått beskjed om at en av trenerne våre har symptomer på Corona... Ikke testet eller bekreftet, men vi operer etter føre var-prinsippet hele veien. Personen var i hallen sist onsdag frem til kl. 19.00, noe også flere av våre medlemmer, foreldre og andre trenere var.

  Dette gjør at vi må ta ekstra hensyn og all aktivitet gjort av hjelpekorpset derfor vil alle hjelpeaktiviteter måtte foregå via digitale flater og at vi prioriterer leksehjelp, live helseopplysning og underholdningsportal for, framfor fysisk bistand de nærmeste ukene til vi vet noe mer.


  Lyst til å hjelpe lokalt? Vi har etablert TSK/ TAK hjelpekorps som skal prøve å bidra i denne rare tiden. Les om hvordan du kan bidra på https://www.facebook.com/groups/231558024694955/


  Møtet i dag utenfor hallen / digitalt pågår som planlagt, med god avstand til hverandre.


 • 13 Mar 2020 6:44 PM | Anonymous

  Styret i Tøyen Sportsklubb har vedtatt at årsmøtet som etter planen skulle avholdes torsdag 26.3 utsettes på ubestemt tid. Ny innkalling vil lanseres når vi har en dato klar.

  #HeiaTøyen #HeiaNorge #HeiaVerden

 • 13 Mar 2020 6:40 PM | Anonymous

  TØYEN ARENA ER NÅ HELT STENGT! Samtidig utvider vi tidsrommet for nedleggelse av alle aktiviteter (vi har tidligere gått ut med 14 dager) til nå å være på ubestemt tid.

  Vi følger helsemyndighetenes og Norges idrettsforbunds påbud og anbefalinger og informerer alle når vi vet mer.

  #HeiaTøyen #HeiaNorge #HeiaVerden

 • 10 Mar 2020 9:23 PM | Anonymous

  VIKTIG MELDING:

  Vi innfører med umiddelbar virkning følgende tiltak for smitteforebygging av koronavirus:

  - Personer og barn av personer som har vært i områder med smitte bes om å holde seg borte fra trening i 14 dager, uavhengig om de har symptomer eller ikke.

  - Grundig håndvask før og etter trening/kamp

  - Vi dropper håndhilsing både før, under og etter trening/kamp

  - Unngå å hoste på andre eller i hendene.

  - Personer med symptomer på luftveisinfeksjon (feber, hoste, brystsmerter eller pustevansker) bes holde seg borte fra trening i 14 dager.

  Tiltakene er basert på gjeldende råd fra norske helsemyndigheter.

  Vi ber ALLE respektere og overholde tiltakene.

  Takk


 • 07 Feb 2020 1:46 PM | Anonymous


  ved styret innkaller herved til årsmøte for Tøyen Sportsklubb torsdag 26. mars 2020 fra kl. 18.00 - 19.30. Årsmøtet avholdes på Tøyen skole (Personalrommet), Hagegt. 19, 0578 Oslo

  Årsmøtet er klubbens høyeste organ og skal avholdes hvert år innen utgangen av mars måned. Innkallingen publiseres på våre nett- og Facebooksider senest 1. mnd før årsmøtet avholdes. 

  Årsmøtet legger grunnlaget for styrets arbeid. Alle som ønsker å være med å bestemme hva klubben skal gjøre og hvordan den skal drives, bør delta på årsmøtet. For å ha stemmerett på årsmøtet må man ha vært medlem i klubben i minst 1 måned, ha betalt årsavgiften, samt være fylt 15 år.

  Ønsker du å bidra for klubben gjennom styrearbeid kan du melde ditt kandidatur til valgkomiteen gjennom leder Lars Gunnar Furelid Tellnes: lars@tellnes.com.

  Alle nødvendige saksdokumenter og valgkomiteens innstilling vil bli publisert fortløpende i denne nyhetsposten, samt på klubbens facebookside.

  Innkomne forslag som ønskes behandlet på årsmøtet må sendes per e- post til toyensportsklubb@gmail.com innen 12. mars (merkes "årsmøtesak").

  Alle dokumenter vil være tilgjengelig senest onsdag 20.3 (7. dager før møtet) i henhold til idrettslagets lovverk.

  Fullstendig sakliste og alle saksdokumenter vil være tilgjengelig i denne saken (under)  i løpet av 19. mars (1 uke før møtet).


  Dokumenter til årsmøtet 2020

  Midlertidig agenda årsmøtet 2020.pdf (Endelig foreligger senest 20.3)

  Endelig Agenda etter frist for innkomne forslag (12.3)

  Forslag til foretningsorden 2020.pdf

  Styrets årsmelding

  Årsregnskap 2019 (signert av styret og revisorer)

  Revisors beretning årsregnskapet 2020

  Styrets forslag til årskontingent 2020

  Virksomhetsplan 2019 - 2023 (forslag)

  Styrets forslag til budsjett 2020

  Valgkomiteens innstilling årsmøtet 2020

  Styrets innstilling til valgkomite for 2020

  Idrettslagets lovverk

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot. Try our all-in-one platform for easy membership management