Aktiviteter

PROGRAMMET FOR VINTEREN 2023 FINNER DU HER 


Vi starter opp med følgende 25 aktiviteter: Basket (trening), Basket Skills and Development (Coach Bee), Løkkebasket, Allidrett, Capoeira, Fotball (trening ute), Løkkefutsal, Cricket, Inkluderingssport, Åpen hall, Innebandy (trening), Løkkeinnebandy, Løkkevolleyball, Pickleball, Friidrett, Strikkeklubb, Håndball, Taekwondo, Para-Allidrett, Step og Styrke, Kenpo Karate, Bryting, Amerikansk fotball (flag), Sjakk og Bordtennis/badminton.


Husk at aktivitetstilbudet kan variere gjennom året og vi tar gjerne imot tips til nye aktiviteter vi kan sette i gang. Hos oss melder man seg IKKE inn i en spesiell idrett/aktivitet, men i klubben. Dette koster kr. 100,- per år + en vennlig gest for nabolaget og da kan man være med på ALT vi tilbyr for sin aldersgruppe og evt. kjønn. Det er ingen påmelding til aktivitetene utover betaling av medlemskapet (100 kr og registrering i idrettsforbundet). 


Her kan du registrere deg som medlem og betale online på forhånd: https://medlemskap.nif.no/786013 (Vipps / bankkort). Du kan også registrere og betale i kiosken ved første trening. Spørsmål om nye aktiviteter som ønskes, påmelding etc. rettes per e-post til toyensportsklubb@gmail.com 

NB! Treninger som krever spesialutdanning av trener, kan bli endret på kort tid /uten varsel (capoeira, karate, osv.) og erstattes med “åpen hall/ allidrett”. Følg med på våre facebooksider for oppdateringer www.facebook.com/toyensportsklubb
Om Tøyen Sportsklubb og aktivitetene

Tøyen Sportsklubb ble startet av en gjeng Tøyenaktivister som så at vi måtte få på plass et bedre aktivitets- og idrettstilbud i området. Vi vil være en annerledes klubb hvor vi tilbyr både kultur- og idrettsaktiviteter, men hvor utgangspunktet er at vi sammen skal heie på Tøyen! Idrett og kultur er en flotte arenaer å komme sammen på, og vi har som mål å komme med tilbud innen de aktivitetene som lokalbefolkningen ønsker seg. 

Så da begynner vi der da, tenkte vi! 

Mye av aktiviteten måtte ta utgangspunkt i fasiliteter vi hadde tilgjengelig. Foreløpig har vi holdt til på Tøyen Skole, de lokale bibliotekene og Aktivitetshuset K1. Men nå vil altså det meste foregår i den nye Storstua vår i Monradsgate 9 "Tøyen Arena".

TSK ønsker at så mange mulig er i positiv aktivitet på Tøyen!
La oss bli Oslos mest aktive bydel!

Dersom du har aktiviteter du savner og vil ta ansvar for, ta kontakt med oss så ser vi om vi ikke får til det også!
toyensportsklubb@gmail.com

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot. Try our all-in-one platform for easy membership management