Tøyen Arena

Et av hovedmålene med å starte klubben var var å kjempe frem en sårt tiltrengt flerbrukshall. Det har vi klart nå og er i ferd med å gjøre Tøyen Arena til hjemmet for klubbdriften vår, men samtidig også være en av de største møteplassene i lokalsamfunnet. 

Det er kun ved hjelp av samarbeid på tvers at vi står rustet til takle de store samfunnsendringene som kommer. Sammen med de lokale skolene, bibliotekene, fritidsklubbene og Aktivitetshuset K1 skal vi skape innenforskap!

Alle disse instansene er viktige deler i ett velfungerende lokalsamfunn, og det er helt avgjørende at vi står sammen for å skape gode gode oppvekstkår.

Hallen kan forøvrig leies på dagtid og i helger av lokale kommunale og frivillige organisasjoner. Den kan deles i 3 deler på ca 280 kvm hver og har garderobeanlegg for 30 peroner.

Leiepriser

  • 1/1 hallen- 450,- timen
  • 2/3 hall- 300,- timen
  • 1/3 hall- 150,- timen (vi leier kun ut 1/3 hall om det er i samarbeid med andre aktører slik at minimum 2/3 hallflate dekkes)

Ønsker din org. å leie halltid i Tøyen Arena?

Send e-post til toyenarena@gmail.com


Adressen til Tøyen Arena er:

Monradsgate 9, 0578 Oslo

Trykk HER for elektronisk kart

 

Merch

I kiosken på Tøyen Arena selger vi mye kul Tøyen-merch. Vi har også ett lite utsalg mot Vippsbetaling på kafe Skatten på Tøyen Torg. I vår merch portefølje vil du finne:

  • Capser
  • T- Shirts
  • Hoodies

Her kan du se noen bilder av kule folk med kul merch! 
#heiatøyen

Tøyen Sportsklubb, Kolstadgata 1, 0652 Oslo Org.nummer: 915703534  Kontonummer: 60120650583 (Nordea). SMS "Grasrotandelen 915703534" til 2020.
Vi skaper vårt eget nabolag - midt i hjertet av Oslo!

Powered by Wild Apricot. Try our all-in-one platform for easy membership management